Investeringsoverzicht

Uw collega’s over FairRoof riet

De uitmuntende eigenschappen:

(Gecertif. RC-waarde)

Ieder rieten dak, bestaand of nieuwbouw is een geval apart

En daarmee zijn de kosten voor aanschaf en onderhoud aan ieder dak ook verschillend. Zo zijn er factoren die de levensduur en isolatiewaarde van uw dak bepalen, zaken die ook direct van invloed zijn op de hoogte van investering. Dat begint al bij de kwaliteit van het riet waarmee uw rietdekker werkt. Ook de wijze waarop het gelegd is, de kwaliteit van de onderlaag, de bomen en beestjes in uw omgeving en het klimaat spelen een rol. Alle factoren samen bepalen hoe vaak en intensief onderhoud nodig is.

Hieronder geven wij een aantal investeringsberekeningen

Waarbij wij zijn uitgegaan van gemiddelde waarden, ingeschat op basis van ervaring en deskundigheid. Nogmaals, deze kunnen niet als exact rekenvoorbeeld voor jouw huis dienen. Het zijn rekenvoorbeelden die je helpen een inzicht te geven in wanneer een FairRoof dak gaat renderen.

Klik hieronder op één van de rekenvoorbeelden

Nieuwbouw op geïsoleerde constructie
Bestaande bouw bloot op de sporen
Bestaande bouw schroefdak zonder isolatie
Bestaande bouw schroefdak met isolatie

De waarde van uw huis op lange termijn

Wordt mede bepaald door hoe uw dak er na tien, twintig jaar nog uitziet. Bij verkoop zal een koper liever geen uitzicht hebben op een grote investering. Een FairRoof dak zal tientallen jaren langer in goede staat verkeren. Maar ook de zorgeloosheid rond het onderhoud is waardevol en vooral de brandveiligheid is daarbij niet eens in geld uit te drukken.

Contact FairRoof Wilt u ook kennis maken met de voordelen van FairRoof Riet? Neem vrijblijvend contact met ons op!