Reviews

Meer weten over FairRoof?

De uitmuntende eigenschappen:

(Gecertif. RC-waarde)

Ben Rouwers, Ootmarsum

Een jaar of vijf geleden heeft mijn rietdekker FairRoof riet op mijn dakkapel gelegd. Ik had alsmaar problemen, vooral daar waar mijn kapel afwatert. Ik overwoog om dan maar met dakpannen aan de gang te gaan.

Maar mijn rietdekker vond dat zonde van het aangezicht en wilde toch nog andere mogelijkheden onderzoeken . Hij stelde toen FairRoof riet voor. Ik vond het wel duur en omdat het materiaal nog zo onbekend was vond ik het wel spannend.

Maar als ik toen geweten had wat ik nu weet dan had ik direct mijn hele dak met FairRoof riet gelegd. Het dak aan deze kant is aan de noordzijde waar bijna geen zon komt. Het duurde een jaar of twee, drie voor de kapel helemaal vergrijsd was maar het houdt zich prima en ik ben er erg blij mee.

Walter Kocken, Broek op Langedijk

Onze dakkapel verslechterde beduidend rapper dan de rest van mijn dak en baarde me zorgen. Ik ging op zoek naar de mogelijkheden van kunstriet, alhoewel “onecht” riet me qua esthetiek ook geen oplossing leek. Bij FairRoof riet trok het idee van de grotendeels natuurlijke ingrediënten mij aan. Ik had een prettig gesprek met de leverancier en ontdekte dat dit riet betrekkelijk nieuw is en sommige rietdekkers het nog niet kennen.

Maar ik was zo klaar met het slordige aangezicht van mijn woning dat ik er veel voor over had om van mijn ergernis en zorg af te komen. Gelukkig stond mijn rietdekker daar hetzelfde in. En beiden waren we positief verrast over het resultaat. Nu ben ik erg enthousiast. Het ziet er heel natuurlijk uit. Als dit materiaal zich goed houdt en ik toe ben aan vervanging van het hele dak dan zou ik dat graag met FairRoof doen.

Rietdekker Harrie Raggers over FairRoof riet

“Dit product verdient op een verantwoorde manier een plek in de branche.”

Contact FairRoof Wilt u ook kennis maken met de voordelen van FairRoof Riet? Neem vrijblijvend contact met ons op!

R. Bredero: 06-50607030