Riet, maar dan beter! (géén kunstriet)

Meer weten over FairRoof?

De uitmuntende eigenschappen van FairRoof:

(Gecertif. RC-waarde)

De voordelen van natuurlijk riet en kunstriet gecombineerd

Voordelen van natuurlijk riet

  • Karakteristieke rijke uitstraling, mooiste ‘look & feel’
  • Functionaliteit: waardetoevoeging en verlaging energiekosten
  • Milieuvriendelijk
  • Warm in de winter, koel in de zomer

Voordelen van kunstriet

  • Minder onderhoud c.q. kosten (stabiele kwaliteit)
  • Minder risico m.b.t. een evt. open haard (brandveiligheid)
  • Daardoor verzekerbaarheid
  • Toepasbaar wanneer een dakhelling te miniem is voor natuurlijk riet
  • Langere levensduur

FairRoof riet: ‘best of both worlds’

Van het bestaan van natuurlijk riet en kunstriet weet vrijwel iedereen. Van het bestaan van een gemodificeerde variant die de voordelen van beide combineert weten echter nog relatief weinig mensen. Onze missie is om dit te veranderen.

FairRoof riet is een verbeterde vorm van natuurlijk riet. Het bestaat voor 85% uit biomassa van natuurlijk riet en voor 15% uit componenten die het riet sterk verbeteren.

Wanneer je kiest voor FairRoof riet dan geniet je van de voordelen van zowel natuurlijk riet als kunstriet terwijl je huis dezelfde charmante en natuurlijke uitstraling heeft als met een traditioneel riet gedekt dak. Je kiest voor allure zonder zorgen.

Voor wie?

Voor particulieren is FairRoof een aantrekkelijke keuze. De hierboven genoemde voordelen spreken voor zich.

Ook voor bedrijven (luxueuze bedrijfspanden, restaurants, etc.) en grootschalige toepassingen (denk aan nieuwbouwprojecten, vakantieparken, etc.) wordt steeds vaker voor FairRoof gekozen. Simpelweg omdat het op korte termijn zorgelozer en rendabeler is. Voor vakantieparken geldt bijvoorbeeld ook continue verhuurbaarheid (er zijn immers geen periodes dat de objecten ‘out of order’ zijn door onderhoudswerkzaamheden).

Ook interesseren adviseurs (denk aan makelaars en architecten) en met name rietdekkers zelf zich er eveneens steeds vaker voor. Ze zijn vrijwel zonder uitzondering positief verrast.

Het is gevoelsmatig niet eenvoudig af te stappen van het natuurlijke rietproduct, maar aangezien het steeds lastiger wordt om kwalitatief goed natuurlijk riet in te kopen en de voordelen van FairRoof moeilijk te negeren zijn, biedt het een meer dan uitstekend alternatief. Wij spreken zelfs liever van een ‘upgrade’.

Voor alle partijen geldt; bij aanschaf niet goedkoper, maar op termijn (en riet is uiteraard een lange termijn investering) veel rendabeler: win-win!

Contact FairRoof Wilt u ook kennis maken met de voordelen van FairRoof riet? Neem vrijblijvend contact met ons op!

R. Bredero: 06-50607030