Levensverwachting

Meer weten over FairRoof?

De uitmuntende eigenschappen:

(Gecertif. RC-waarde)

RIET EN DAN BETER

Geen opname van vocht

FairRoof riet neemt geen vocht op en voert het gemakkelijk af. Mede daardoor ontstaat er geen schimmelvorming. Er vormt zich hooguit wat groene alg en nagenoeg geen mos. Dat scheelt veel onderhoud en opruimwerk. Het dak hoeft dus ook niet geschoren te worden. Daardoor blijft de dakbedekking in stand en heeft het dak een langere levensduur.

Geen verspochting met FairRoof

Wanneer onder de verplichte dakisolatie van traditioneel riet geen dampwerende folie is aangebracht, kunnen er makkelijk vochtlekken ontstaan vanuit het woonhuis. Een minimaal klein lek kan er al voor zorgen dat woonvocht onder het rieten dak gaat zitten. Het riet zal verspochten zonder dat je dit van buiten af kan zien. Dit kan enorme schade aanrichten. FairRoof riet kent dit probleem niet!

Ontwerp dat lang mooi blijft

Met FairRoof riet zijn de ontwerpmogelijkheden groter en het gewenste ontwerp blijft langer in tact. Omdat er geen vochtopname is kan FairRoof riet bijvoorbeeld worden toegepast op daken met een vlakkere dakhelling, daar waar natuurlijk riet altijd problemen geeft. Dat geeft architecten ontwerpvrijheid. Men kan dus bij nieuwbouw dit riet met grotere creativiteit inzetten voor zowel de woon- als bedrijfssector.

De waarde van je huis

De waarde van je huis wordt ook bepaald door de staat waarin je rieten dak verkeert. Kopers van een huis kunnen opzien tegen de investering van een nieuw dak dat te zijner tijd nodig zal zijn. Met FairRoof riet op je dak behoudt je huis langer zijn waarde.

Contact FairRoof Wilt u ook kennis maken met de voordelen van FairRoof riet? Neem vrijblijvend contact met ons op!

R. Bredero: 06-50607030