Over FairRoof

Meer weten over FairRoof?

De uitmuntende eigenschappen:

(Gecertif. RC-waarde)

Riet en dan Beter!

FairRoof is in eerste instantie een groothandel, opgericht door Peter Konig en Roderick Bredero in exclusieve samenwerking met de producent van ons gemodificeerd riet. Twee mensen met een verschillende achtergrond maar met een overeenkomstige visie:

“Wij geloven dat een duurzaam rieten dak de kroon is op ieder huis. Ons verbeterde riet onderscheidt zich bovendien met productkwaliteiten die alle alternatieven aantoonbaar ver voorbijstreven door toepassing van unieke technische innovatie”, aldus Konig en Bredero.

En dan hebben ze het over FairRoof riet, een nieuw product dat is uitgevonden door Marc Bredero. Na jaren van onderzoek en verbetering van dit gemodificeerde riet wordt het nu geproduceerd in het riethart van Nederland: de Weerribben.

Peter Konig

Peter Konig is een ondernemer pur sang. Al tijdens zijn studie aan de Hogere Textielschool zocht hij kansen. Eerst als bijverdienste en later om onafhankelijk en naar eigen inzicht te kunnen werken. Ondernemen werd een hobby, een liefde waarin hij verschillende markten heeft geëxploreerd en mooie bedrijven heeft mogen leiden.

Peter Konig: 06-53396466

Verschillende vastgoedprojecten werden door hem gerealiseerd, waaronder Vakantiepark Het Land van Bartje. Dat werd voor het grootste deel met rietgedekte boerderijen ontwikkeld omdat mooie, ambachtelijke materialen Peters voorkeur hebben. Dan leer je echter ook de nadelen van die materialen kennen.

Na de ontmoeting met Marc Bredero wist hij één ding zeker, hij wilde zijn bijdrage leveren aan het op de markt brengen van het gemodificeerde riet. Met grote betrokkenheid is samengewerkt om dit mogelijk te maken.

Roderick Bredero: 06-50607030

Roderick Brodero

Er ontstond een samenwerking waarin Roderick Bredero vanuit zijn ervaring en achtergrond in de bouw een zeer waardevolle bijdrage aan de startfase leverde. De bouwwereld zit deze Bredero in ’t bloed. De neven Roderick én Marc stammen af van een grootvader die voor de Tweede Wereldoorlog een landelijk bekend bouwbedrijf wist op te bouwen.

Na zijn studies aan Nyenrode en de Erasmus Universiteit Rotterdam vervulde Roderick diverse management- en directiefuncties binnen de bouwsector. Onder meer vanuit de handel in isolatie- en dakbedekkingsmaterialen en tevens als directeur bij Feenstra Verwarming. Later was hij zelfstandig coach/trainer in sales en leiderschapsontwikkeling en was een aantal jaren als docent verbonden aan Nyenrode.

Samen vormen zij een gedegen, deskundig en vooral enthousiast team. Klaar om rietdekkers, huizenbezitters en architecten te overtuigen van het product dat zij hebben omarmd: FairRoof riet. Riet en dan beter!
Contact FairRoof Wilt u ook kennis maken met de voordelen van FairRoof Riet? Neem vrijblijvend contact met ons op!

R. Bredero: 06-50607030 | P. Konig: 06-53396466